Csapatunk

Elkötelezett csapatunk garancia a minőségi szolgáltatásra.
Nem találod, amit keresel? Több információra lenne szükséged?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Karácsony-Kasza Renáta

CEO - Ügyvezető, HR stratégiai tanácsadó

Alapvetően HR stratégiai tanácsadással foglalkozik, de minden napja kicsit más. Interim HR vezetőként dolgozik a Kermann Zrt-vel. Számos kis- és közepes vállalat HR stratégiai tanácsadója.

Megtapasztalta, hogy ott, ahol szervezetlenség van, az fejetlenséget, egyre halmozódó stresszt szül. A végtelen kérdőjel, kétség, fennakadás, mind olyan terhek, amelyek nem az üzletet segítik. Ettől pedig bizonytalanná válnak a munkatársak, a döntéshozóktól pedig felesleges energiákat von el. Ezért tartja a legfontosabbnak a kölcsönös elvárások folyamatos egyeztetését, a feladatok pontos és világos megfogalmazását.

Sokféle eszközt, módszertant ismert meg munkája során. Ugyanakkor egy olyan letisztult, könnyen használható keretrendszert álmodott meg, amely valóban képes támogatni a döntéshozókat és a projektekben résztvevők sikerét.

Kőrösi Zoltán

CIO - Informatikai vezető

A webNpro alapítója és a SalvadorSystem társalapítója, aki webfejlesztőként és webdesignerként közel 20 év informatikai gyakorlatot tudhat a háta mögött.

Pályafutása során rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtött a webfejlesztés és a webdesign, valamint az értékesítés és az ügyfélkezelés területéről. Az informatikán kívül a biztonságtechnika világában érzi magát otthonosan.

Időnként felteszi magának a kérdést: Mikor merjünk nagyot álmodni, ha nem pont most?